Lunistice с дата на излизане 10 ноември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Lunistice, 3D платформинг, вдъхновен от ерата на PSX/SEGA Saturn, разработен от A Grumpy Fox, ще бъде пуснат на 10 ноември за PC и Nintendo Switch.

Lunistice е мила в своето изпълнение игра, която ни изпраща в един просторен и цветен свят, пълен с приключения. Вие трябва да влезете в ролята на безстрашната котка на име Хана, която вярва в това, че в света няма нищо невъзможно и желае да докаже това много бързо.

Заедно с Хана играчът се отправя на увлекателно пътешествие в един удивителен свят, прави откриетие след откритие, преминава изпитания, разкрива тайни. Главната задача е да се добере до луната, но това не е толкова просто. За да намери повече възможности, трябва да изучава нови локации, да добива ценни ресурси, да се запознава с нови герои и да завършва поставените задачи.

Светът на играта е максимално непредсказуем и ти е подготвил много изненади, затова трябва винаги да си нащрек и да обмисляш всяка крачка. Графиката е ярка и със страхотни визуални ефекти, което отлично допълва общата атмосфера.

Играта ще бъде налична за 4,99$. Има налична демо версия, която може да се играе в Steam и ще бъде налична и на Nintendo Switch.