„NecroBoy Path To Evilship“ пристига на 31 октомври 2022 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Gravity Game Arise Co., Ltd. с гордост обявява датата на излизане на зашеметяващата пъзел приключенска игра “NecroBoy Path To Evilship”, от френския разработчик Chillin’ Wolf. Играта ще бъде пуснат на 31 октомври 2022 г. в Steam!

NecroBoy: Пътят към злото

NecroBoy е пъзел-приключенска игра, в която можете да съживите души във формата на миньони, NecroMinions (защото всичко, започващо с Necro е по-готино), които ще следват нашия герой – NecroBoy. Използвайте слугите си, за да решавате различни пъзели, като им давате заповеди.

Какъв модел за подражание! Въпреки, че геймплеят е направен така, че да бъде спокоен (ние сме Chillin’ Wolf, помните ли?). Пътуването през подземията ще накара играчите да си блъскат главите над пъзели, докато трудността нараства! Но основният фокус на тази игра е историята. История на това мегаломанско, театрално, самотно дете, което иска да поеме по пътя на злото. Защо би избрал такава цел? Какво всъщност иска той?

Това е, което ще научите, докато проследите напредъка на NecroBoy в криптата и напредъка му като личност, с тон често комедиен, но… понякога по-мрачен. Дизайнът на героя на NecroBoy първоначално е вдъхновен от Ед от играта Tonic Trouble от 90-те!