Експанжънът ,,Ruins of the Lost Realm” за The One Ring RPG ще излезе на 25 октомври

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Искате да изследвате самотните земи на Ериадор? Free League Publishing разкри, че Ruins of the Lost Realm, първия експанжън за награденото второ издание на The One Ring RPG, базирано на произведенията на Д. Р. Р. Толкин, ще бъде пуснат на 25 октомври. Предварителната поръчка е пусната вече и дава незабавен достъп до пълният PDF файл.

В западните земи на Ериадор, между Мъгливите планини и планините на Лун, хобитите намериха както хора, така и елфи. Наистина, остатък от живи същества все още живееше там от Дунедайн, кралете на хората, дошли през морето от Запада. но те намаляваха бързо и земите на тяхното Северно кралство падаха надлъж и нашир в плен на Пустошта. Регион, често описван като изоставен, се превръща в тигел за приключения.

Ruins of the Lost Realm е красиво илюстриран том от 120 страници с твърди корици. Съдържащ:

Глава 1: Мъгла над Ериадор предлага описание на регионите, които някога са били част от кралство Арнор, с акцент върху град Тарбад.

Глава 2: Наближаваща буря предоставя на Повелителя на знанията набор от наративни елементи, насочени към изграждането на възможно бъдеще за земята на Ериадор като цяло, включително описанието на много надвиснали заплахи, героите на Повелителя на знанията и техните планове.

Глава 3: Забележителности добавя дванадесет интересни обекта в стила на този, представен в основния том. Тези места изобразяват както „исторически“ места, споменати във Властелинът на пръстените или Хобит, така и други, които са създадени специално за играта.