Pixel art point & click adventure Unusual Findings стартира днес за компютри и конзоли!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Сложете си супер детективска шапка и помогнете за разрешаването на мистерията, която заплашва света!

Денят най-накрая дойде! Издателят ESDigital Games и независимият разработчик Epic Llama Games обявиха, че тяхнотоцприключение Unusual Findings вече е достъпно на всички платформи – това включва Steam, PlayStation 4 и 5, Xbox Series X/S, Xbox One, и Nintendo Switch на цена $19,99/ €19,99.

Unusual Findings също ще се предлага с 15% отстъпка при стартиране в Steam през първата седмица след пускането на играта. ESDigital Games също обяви give away за Unusual Findings в Twitter, където късметлията може да спечели колекционерска фигурка, саундтрака на играта плюс дигитално копие на Unusual Findings и Darkestville Castle – предишното заглавие на Epic Llama Games.

Впуснете се в приключение, вдъхновено от синтезаторната вълна, неонови светлини и 8 песни, както и от култови класики от епохата като The Goonies и The Lost Boys и се впуснете в пътешествие, което отвежда момчетата до смразяващото откритие за предстоящо извънземно нашествие. Всяко решение, което вземете, засяга света около вас – сладките приказки могат да бъдат разликата между живота и смъртта точно толкова, колкото когато оставите юмруците си да говорят вместо вас! Вашите избори ще повлияят на отношенията с приятелите ви и ще определят края на историята, така че се пригответе да изострите детективските си умения!

Поискайте своя ключ за преглед днес!

Коледа идва. Вини, Ник и Тони се опитват да декриптират платен канал за възрастни с чисто новия си дешифратор на кабелен сигнал, но неочаквано улавят сигнала за бедствие на извънземен космически кораб, кацащ аварийно в гората близо до техния град. Нещата стават още по-странни, когато осъзнават, че високият извънземен убива конкретни членове на тяхната общност!

Потопете се в свят, който отдава почит на класиките от 80-те като Monster Squad, Terminator и Aliens, както и геймплей, който съчетава механиката на класическо приключение, като Full throttle, но със свой собствен уникален обрат.

Поведете момчетата на приключение, докато обикаляте града за улики. Може би има нещо зловещо, което се случва в New Frontier Corp, енергийна компания, която изглежда безобидна на пръв поглед? Коледа e зад ъгъла, имате ли всичко необходимо, за да стигнете до дъното на тази мистерия, преди тя да застраши целия свят?