BULLET HELL СРЕЩА METROIDVANIA MASHUP! THE Knight WITCH СТАРТИРА НА 29 НОЕМВРИ

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Team17 и Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team обявиха, че Metroidvania bullet hell The Knight Witch ще стартира на 29 ноември за Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One и PC. Съчетавайки бърза битка с проучване и изграждане на колода, играчите ще вземат оръжия като Knight Witch Rayne, ще използват техните сили, за да навигират вълни от чудовищни ​​врагове и ще се опитат да спасят любимите си хора и мястото, което наричат свой дом.

Knight Witch отвежда играчите в подземния град Dungeonidas, където някога мирния метрополис е бил обсаден от мистериозен враг и тяхната армия от безмилостни военни. Играчите трябва да овладеят силата на Knight Witch и да решат дали да персонализират и надградят способностите на Knight.

Knight Witch също предлага серия от опции за достъпност и помощ, така че играчи с всякакви способности да могат да помогнат за спасяването на кралството. Те включват способността да превърнете Rayne в непобедим войн, да приложите интуитивна система за автоматично прицелване, както и да добавите система за фокусиране, така че играчите да не могат да се изгубят в лабиринтните улици и алеи на кралството, позволявайки им да персонализират стила си на игра.

Играчите, които нямат търпение да се включат и да се присъединят към Rayne and the Knight Witches, могат да изтеглят ограничената във времето демонстрация, налична до 10 октомври в Steam, което ще им даде представа за бързото действие, което предстои през ноември.