Пищните градини от вашите мечти скоро ще се превърнат в реалност: Garden In!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Отглеждането на растения и градини изисква време, отдаденост, любов, вода, правилния вид почва, понякога малко торове. Нищо чудно, че не можем сами да поддържаме растенията си, защото това отнема много. Но вече не, Garden In! излиза в началото на 2023! В тази сладка и релаксираща игра отглеждате градините от мечтите си без стрес.

Garden In! е дело на италианското студио Dramatic Iceberg. Играта е първото заглавие на комерсиалната видео игра на студиото. Играта ще бъде пусната от Bonus Stage Publishing за PC и Nintendo Switch в началото на 2023 г. Тя беше представена в Wholesome Games и Guerrilla Collective през юни 2022 г.

Играта започва в една стая, в която имате задачата да декорирате по ваш вкус. Вашата стая е всъщност перфектен малък пясъчник, в който можете да местите мебели, да рисувате околната среда и най-важното: да отглеждате растения. Много растения.

Първо имате няколко налични семена, можете да ги засадите в почва, вода, камъни и имате няколко саксии, от които да избирате. Но докато напредвате, комбинирате различни семена и изпробвате различни условия на отглеждане, вашата библиотека със семена ще расте и расте, докато станете най-напредналият градинар в света. Вие също така отключвате нови стаи и зони, като играете играта по-нататък.

„Започнахме да правим играта, защото никой от нашия екип не успя да запази растенията си живи. Тогава решихме, че трябва да научим някои градинарски умения и точно това беше идеята за играта, която се роди“, казва Томазо Верде от Dramatic Iceberg.