UTE OPEN-WORLD 2D BEAR-VENTURE BRAVE EDUARDO ИДВА В STEAM

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Влезте в кожата на малко мече, което търси своето място във викториански свят, пълен с възможности, но и със смъртоносни заплахи.

Официалната демонстрация ще бъде пусната през октомври, следете за повече подробности!

Gamera Games обявиха, че ще публикуват Brave Eduardo, 2D приключенска игра, в която играчите влизат в ролята на пухкаво плюшено мече, което намира целта на живота си, докато изследва огромен викториански отворен свят. Разходете се през оживени градове и вълшебни биоми, докато се сприятелявате с разнообразна група мечки по време на пътуването си — просто ИМАЙТЕ предвид…, че не всички са толкова приятелски настроени, колкото може да изглеждат. Като част от предстоящия Steam Next Fest, публична демонстрация на игра идва в Steam следващия месец. Датата на излизане и цената им все още не са обявени.

Историята на Смелия Едуардо се развива в трудно време, в което почти всичко известно е в ръцете на амбициозен бизнесмен, желязна монархия и други сили извън разбирането на нашия герой. Има тревожна класова борба между Spidz и Bears, манипулирана от хора с добри връзки и от двете страни. Как Едуардо се свързва с този сложен произход е нещо, което ще трябва да разберете по време на неговото пътуване…