Grid Force Mask of the Goddess“ ще излезе на 15 септември 2022 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Играта, която наскоро стана един от тримата победители на наградите Devcom, ще бъде пусната първо в Steam на английски, японски, корейски и опростен китайски, с версии за Xbox, Switch и версии на френски, немски, испански и португалски език. “Grid Force” е тактическа ролева игра в реално време с разнообразен списък от над 28 герои за набиране, обучение и развитие. Всички битки са в реално време. Дълбока и страстна история, включваща изцяло женски актьорски състав. Вземете мантията на Дона, боец, обвит в мистерия, докато прекосява света на Гора, среща приятели и изгражда своя екип от героини, за да разгадае произхода си и да спаси бъдещето си.

Историите са разказани чрез красиво ръчно илюстрирани комикси в стил манга, а вие тръгвате на пътешествие, където всяко решение, което вземете, може да ви спечели нов приятел или нов съперник. Създайте отряд от 4 героя, като обръщате голямо внимание на техните способности, стилове на игра и тип поведение. Активно превключвайте между всеки от членовете на вашия отряд, за да посрещнете предизвикателствата на враговете.

В играта има класове Шампиони, Заклинатели, Защитници и Доблести, от които да избирате, и всеки герой има своя собствена уникална дарба и специални умения.

Кои елементи ще бъдат използвани от героите също е фактор, който ще повлияе на щетите, които нанасяте и поемате. Колкото по-мощен става даден герой, толкова повече умения и способности можете да отключите.

И накрая издирете и не забравяйте да оборудвате скъпоценните маски. Не само, че тези реликви са от невероятно значение, всяка от тях ще вдъхне за известно време на героя силата на богиня, за да опустоши врага.