Stranded: Alien Dawn – нова симулация за оцеляване на планетата

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Frontier Foundry, лейбълът за игри на Frontier Developments plc (AIM: FDEV), представи Stranded: Alien Dawn, завладяващ нов симулатор за оцеляване на планетата, който пристига за PC чрез Steam този октомври. Действието се развива в смъртоносен извънземен свят, а съдбата на малка група оцелели зависи от всяко решение на играча. От разработчика Haemimont Games, създателите на успешния стратегически научно-фантастичен строител на град, Surviving Mars, Stranded: Alien Dawn предизвиква играчите да преодолеят несгодите и да гарантират, че тяхната разнообразна група от оцелели може да процъфтява в странната си нова среда.

Комбинирайки модулна базова конструкция със задълбочено управление на ресурсите, проучване, изработване и други, играчите започват Stranded: Alien Dawn само с най-важното, откривайки красиви, но смъртоносна нова среда, за да развият своята собствена уникална, процъфтяваща база. Борете се с мистериозни болести, екстремни метеорологични условия и атаки на извънземни диви животни, като нуждите на оцелелите са в основата на всеки избор.

Независимо дали играчите решат да превърнат мястото на катастрофата си в обширно убежище или укрепен комплекс, спасяването и събирането на належащи ресурси е от съществено значение за намирането на идеалните материали за изграждане и защита на новата база на оцелелите. Изследването на нови технологии и придобиването на знания също са жизненоважни, подготвяйки оцелелите да направят пробив и напредък, който ще разшири хоризонтите им.

Докато подслонът и сигурността са от решаващо значение за успеха, грижата за всеки член на групата има отношение към дългосрочното оцеляване. Възползвайте се от техните индивидуални силни, слаби страни и черти, за да помогнете на оцелелите да се обединят, да се адаптират и да преодолеят безпрецедентни обстоятелства. Изработвайте оръжия, ловувайте, търсете храна и отглеждайте храна, разработвайте лекарства и забавлявайте групата, за да осигурите тяхното физическо и психическо благополучие на една далечна планета.

В Stranded: Alien Dawn играчите трябва да направят трудни избори, за да оформят историята на своите оцелели, като балансират краткосрочните и дългосрочните резултати с риска и наградата. Креативността, изобретателността и иновациите са ключови за това оцелелите ще доживеят да видят още един изгрев в този безмилостен извънземен свят.

Stranded: Alien Dawn е наличен в Steam сега и ще бъде пуснат в ранен достъп за PC чрез Steam този октомври.