DAKAR DESERT RALLY СТАРТИРА НА 4 ОКТОМВРИ НА PLAYSTATION, XBOX И PC

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Sabre Interactive обяви, че Dakar Desert Rally, най-голямата игра за рали състезания с отворен свят досега, базирана на световноизвестното рали Дакар, ще бъде пусната на 4 октомври 2022 г. за PlayStation®5 , Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One и PC чрез Steam и Epic Games Store.

Изживейте интензивен офроуд екшън от официалните състезания на Дакар за 2020, 2021 и 2022 г. с широка гама от автентични превозни средства, реалистична физика и визуализации, както и динамични сезони и време.

Феновете могат да поръчат предварително Dakar Desert Rally днес в големите дигитални магазини и магазините за продажба на дребно за $39,99. Deluxe Edition също е достъпно за предварителна поръчка за $59,99 и включва пълната базова игра плюс Dakar Desert Rally Season Pass, включваща DAF Truck Turbo-Twin и Peugeot 405 Turbo 16, заедно с пет предстоящи DLC пакети, съдържащи нова карта, нови превозни средства и две нови рали събития, всички на намалена цена. Предварителната поръчка на която и да е версия на Dakar Desert Rally ще отключи ексклузивното Audi RS Q e-tron, което влезе в историята, като спечели 2022 Abu Dhabi Desert Challenge, превръщайки се в първото електрическо превозно средство, спечелило пустинно рали.

Разработено от Sabre Porto, Dakar Desert Rally улавя истинската скорост и вълнение от най-голямото рали състезание на Amaury Sport Organisation на планетата, включващо голямо разнообразие от лицензирани превозни средства от най-добрите световни производители, включително мотоциклети, автомобили, камиони, четириколки и SSV. Поемете уникални предизвикателства както за любителите на офроуд симулацията, така и за обикновените фенове на състезанията. Състезавайте се онлайн в жестоки мултиплейър състезания с четирима играчи или навигирайте в необятните диви места в един играч офлайн.