„Century: Age of Ashes“ се приземява на PlayStation и Xbox конзоли това лято заедно със съдържанието на първи сезон

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Playwing обявиха, че след успешно стартиране на конзоли PC и Xbox Series, тяхното безплатно заглавие за битка с дракони „Century: Age Of Ashes“ ще се появи на Xbox One X|S този юли, последвано от версии за PlayStation 4 и PlayStation 5. Конзолните версии на Century ще включват всички актуализации към момента, като в бъдеще ще има още.

Освен това играчите вече могат да впрегнат могъщата сила на електрическите елементи като „The Stormraiser“ – новия клас драконови ездачи със „Сезон 1: Сянка над Скелд“. Тази актуализация на разширението също така включва включването на Valkürian Sanctuary Map, нова система за изравняване DragonPass, състезателен сезон, събития и още допълнителни функции.

Сезон 1 пристига със свежи нови и завладяващи идеи, които играчите отдавна очакват. Армия, водена от огромни сили, марширува към Кралство Скелд. Последните остатъци от надежда почиват в лапите на Stormraisers, силно мислещи духовни същества, обучавани в продължение на много поколения да наблюдават и защитават земите на Valkürian.

С великолепен характерен тъмен фентъзи дизайн и оформление, Valkürian Sanctuary служи като аванпост, който Stormraisers използват като свои стратегически базови лагери, за да защитят най-ефективно своята територия. Разположени в планинските проходи, на играчите се предлага впечатляваща изложба на различни структури и крепости, построени някога от Skeldian & Jaarlandtir Military.

С напредването на Сезона и достигането на кулминацията, самата карта ще се промени с еволюция, водена от знанията в първото PvE събитие на Century, което ще предложи на играчите визуален спектакъл, който няма да искате да пропуснете.