Assemble Entertainment представя Verne: The Shape of Fantasy

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Assemble Entertainment представя Verne: The Shape of Fantasy, пикселно арт приключение, разположено в паралелна вселена, покриващо тайните на Атлантида. Базиран на творбите на продуктивния автор Жул Верн, Verne: The Shape of Fantasy обединява водено от разказа приключение, пъзели и изследване към една от най-известните научно-фантастични истории Висбаден. Сложете водолазното си оборудване и металотърсача, защото е време да отключите мистериите на Атлантида веднъж завинаги във Verne: The Shape of Fantasy, приключенска игра с пикселно изкуство, която идва в Steam през 2023 г. От издателя Assemble Entertainment и разработчик Gametopia, Verne: The Shape of Fantasy разтърсва жанра на платформата за пъзели с приключение, базирано на една от най-епичните приказки, разказвани някога.

Verne: The Shape of Fantasy е наративно изживяване, базирано на произведения от реалния живот на Жул Верн, авторът, най-известен с романи като „Пътуване до центъра на Земята“, „Двадесет хиляди левги под водата“ и „Пътешествие около света за 80 дни“. Възползвайки се от уникалното разказване на истории и научна фантастика на Verne, Verne: The Shape of Fantasy предоставя вълшебно игрово пътешествие, в което играчите се сблъскват с много приятели, злодеи и дълбоководни чудовища от легендите.

В алтернативната 1888 г., войната срещу ужасната „нация“ е достигнала своя апогей, опустошавайки земята на Хемера, фантастичният свят, създаден в съзнанието на Жул Верн. На борда на могъщия Nautilus, Жул Верн, капитан Немо и смелият екипаж се борят да разкрият тайните на Атлантида, легендарната утопия, изправена пред масово унищожение от самия източник на енергия, който Верн и екипажът му искат да намерят: Пламъкът на Хефест. „Фантастичните романи на Жул Верн и тяхното въздействие са надхвърлили десетилетия и ние сме развълнувани да почетем тези невероятни приказки, като ги преосмислим като интерактивни преживявания, където играчите могат да решат какво ще се случи след това“, каза Диего Адрада, главен изпълнителен директор и водещ разработчик в Gametopia.