Fantasy Town кани всеки запален играч да управлява собствено кралство от 18 юли!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Станете лорд на Арсендал в този уникален фермерски симулатор!

Gamigo обяви новата си мобилна симулационна игра за земеделие – Fantasy Town, която ще стартира на iOS и Android на 18 юли 2022 г. В играта Fantasy Town играчите се превъплъщават в ролята на лорд на Арсендал, който се опитва с всички сили да се измъкне от това, да бъде лидер на града. Играчите са въвлечени в голямо разнообразие от задачи, с които помагат на града да процъфтява, включително поддържане на култури, изграждане на нови структури и много други. През цялото време научавате повече факти за историята на Арсендал, включително за предишния му господар – вашия баща.

В допълнение към механиката на фермерската игра, Fantasy Town включва смесица от RPG, приключения и проучване. Бъдещите лордове могат да очакват да се бият с тролове, да бъдат по-ефективни воини или майстори, да разширят границите на града си, да изследват нови и вълнуващи подземия в търсене на редки ресурси. В играта редовно ще се провеждат специални събития. Играчите могат да работят заедно, като добавят приятели и/или създават гилдии, за да си помагат взаимно, да се грижат за градовете си, докато са далеч от тях.

Гасете пожари, спасявайте растения от буреносни облаци и защитавайте своите градове от безброй чудовища, включително кракени. Работата в екип осъществява мечти, а във Fantasy Town всеки може да се справи с малко помощ от приятелите си!