Режим Strider™ за ролевата игра One Ring™

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Вие сте авантюрист, който копнее да изследва Средната земя. Тогава се радвайте, защото Free League Publishing пусна режимa Strider™ за любимата ролева игра The One Ring™. Режимът Strider™ представя допълнителни правила, както и модификации на основните правила на The One Ring™, за да улесни играча-герой да играе самостоятелно. Режимът включва също насоки за соло играчи и селекция от произволни, но тематични таблици, които да ви помогнат да подтикнете и вдъхновите вашите самотни скитания из Средната земя.

В света на Властелинът на пръстените™ ви очакват невероятни приключения. Новият соло режим е проектиран от самото начало за ролевата игра The One Ring™ от наградените дизайнери на соло игри Шон Томкин (Ironsworn, Starforged) и Мат Клик (Ironsworn: Delve, Mecha Hack).

Режимът One Ring™: Strider™ е само цифрова версия и се предлага в DriveThruRPG.

Новото, оценено от критиката издание на The One Ring™ RPG, поставено в света на Властелинът на пръстените™ от J.R.R. Толкин и проектирана от Франческо Непитело, се превърна в най-успешната настолна RPG основна игра на Kickstarter, когато приключи на 4 март 2021 г., като събра над 2 милиона долара.

Ролевата игра One Ring™ е базирана на Хобит™ и Властелинът на пръстените™, две необикновени художествени произведения на любимия автор и уважаван академик Джон Роналд Руел Толкин. С тези книги Толкин запозна читателите със своето най-велико творение, света на Средната земя, митична земя от далечно минало.

С The One Ring™ Средната земя е ваша за изследвания— ще пътувате из земята в търсене на улики за завръщането на Сянката и ще имате шанса да играете роля в битката срещу врага…