Важно съобщение за бъдещето на PC Mania

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ако 2020-та година ни доказа нещо с абсолютна категоричност, то беше истинността на максимата, че промяната е единствената константа. Всеки трябва постоянно да се променя, да вижда какво работи и какво – не, за да е винаги на гребена на вълната и да се адаптира към постоянно променящата се ситуация.

Същото важи и за нас от PC Mania. Ние също се стараем винаги да се адаптираме към модерните медийни потребности на вас, нашите фенове, за да отговорим на нуждите ви по максимално точен начин. Сами виждате, че вече над година залагаме на качествено видео съдържание, а от началото на годината сменихме и сайта си с модерна версия, адекватна към съвременния интернет.

Но всичко това е само началото –

готови сме да обявим следващата стъпка в еволюцията на списанието. Щастливи сме да оповестим, че PC Mania ще се превърне в готварски сайт!

Точно така – медията се ребрандира тотално и от месец април нататък в нея ще можете да намерите всякакви рецепти, съвети за кухнята и разбира се традиционните ревюта, само че вече на храни и готварски уреди. Проектът е с работно заглавие PICI Mania (произнася се Пици Мания). По-наблюдателните сред вас ще забележат, че името хитро запазва старите инициали, което ще ни позволи да запазим и старото лого. Това е добре, защото в момента нямаме пари да си направим ново. Все пак обърнете внимание, че тактично сме инкорпорирали резенчета пеперони в него, за да насочим към новата тематика.

Вижте, опитахме с гейм журналистика, наистина опитахме! Но усилията ни често са безпредметни – докато се натуткаме с ревю на някое заглавие, повечето от вас вече са изгледали целия геймплей при някой стриймър. А и индустрията вече като че ли не произвежда нищо друго, освен ремастери и римейкове – а човек все пак има крайни запаси от ентусиазъм за новия Pac-Man HD Resurrected Definitive Remastered Edition. Опитвам се да кажа, че в гейм журналистиката няма хляб, докато в ресторантите – буквално – има.

Така че трябваше да се преориентираме.

От спорт не разбираме почти нищо. Честно казано нямаме стомах за политика. Пробвахме се с автомобили, но не ни се получи.

Така че ни се отвори апетит за това ново начинание и направо кипим от желание да започнем работа по него. Не искахме да ви оставим да се пържите в неведение, затова се надявам да съм успял да ви сервирам тази новина по достатъчно лесносмилаем начин.
Знаете, че наскоро открихме свой профил в Patreon, където можете да ни подкрепите, ако имате желание – радваме се също да обявим, че вече можете да ни намерите и във всички популярни сайтове за онлайн поръчка на храна, като gladnamechka.bg, dnesnemisegotvidaidaporuchameneshto.bg и ofaidebedamusenevidikadeetoqdostav4ikumrqhotgladdva4asagochakameve4e.com. Ние от своя страна запретваме ръкави, слагаме престилките, хващаме точилките с нашия колега Мастър Шеф и започваме да готвим. Доскоро и добър апетит!

  • author image
    Borislav Chavdarov Отговор
    апр. 1, 2021 @ 22:44 pm

    за миг изтръпнах, добре, че е 1-ви април… 🙂