MМОRPG-то Blade & Soul Revolution вече е налично за изтегляне.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Създателите от Netmarble с гордост съобщиха,че последното им RPG- Blade & Soul Revolution посветено на бойните изкуства вече може да бъде изтеглено в App Store и Google Play.

За да отпразнуват премиерата от Netmarble си партнират с известни гейм стриймъри ProZD, TheLazyPeon, CynicAlex, OrangeJuiceGaming за събитието Blade & Soul Revolution Showdown, което ще се проведе в 4 сутринта на 6 март в официалните канали на играта: Тwitch, Facebook и Youtube channel.

Играта предлага уникални характеристики като Windwalk и други бойни изкуства, които никоя друга игра не осигурява. За премиерата играчите ще имат достъп до пет професии – Властелин на меча, Разрушител, Кунг Фу майстор, Господар на Силата, Призоваващ. Допълнителна информация за това какво да очакваме за дебюта на играта, също може да бъде намерена на официалния уебсайт на Blade & Soul Revolution

За да отпразнуват премиерата от Netmarble са подготвили събитие в продължение на четири седмици, което ще раздава различни награди всеки ден от седмицата, сред които “Superior Pet Peanut”, “Heroic Pet Chest” и много други.

Blade & Soul Revolution е мобилно RPG с отворен свят, което представя спиращи дъха истории за отмъщение въз основа на онлайн играта Blade & Soul”. Играта остава вярна на корените си дори и на РС платформата с широкомащабно съдържание, което е било преустроено, за да се извършва безупречно на мобилни устройства. Тя показва свят на източни фантазии със зашеметяващо пълни 3D графики, подкрепени от Unreal Engine 4, предлагайки масивна битка в реално време и несравнимо изживяване.

Играта е налична за изтегляне в 149 страни за App Store и 126 страни за Google Play.

  • author image
    Iriney1990 Отговор
    мар. 5, 2021 @ 20:02 pm

    Аз така и не се реших да я играя тази игра. Играх яко Lineage 2, а след това Tera Online, но чувам, че и тази си я бивала. 🙂