Smart очилата на Razer няма да имат RGB светлинки

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

След като от Razer представиха защитната маска Project Hazel и разплащателната “Visa” карта, от компанията продължават да развиват своята lifestyle линия от продукти, а новото попълнение са “smart” очилата наречени Razer Anzu.

Те ще се предлагат в две разновидности. Ще можем да избираме между очила с вграден син филтър, предназначени за работа с компютър или такива с UVA/UVB защита, подходящи за разходки под жаркото слънце.

Това което веднага прави впечатление е твърде обикновеният дизайн на очилата, в разрез с традициите на компанията за гейм периферия. Но това не означава, че Razer не са се постарали да направят своите “smart” очила забележими на пазара.

Razer Anzu са оборудвани с вградени в рамките 16мм говорители, които се управляват посредством touch контроли. От Razer са искали да подчертаят, че това са геймърски очила и по този повод, освен стандартните за “музикални очила” функционалности, Razer Anzu може да се похвали и с т.нар. “gaming mode”, който представлява специален EQ preset, който ще ви даде ултимативното гейм изживяване докато пътувате.

Razer Anzu притежават вградена батерия, която според компанията издържа до 5 часа с едно зареждане. Другото нещо, което си струва да се спомене е пълното отсъствие на вградени RGB светлинки, нещо което до скоро беше запазена марка на Razer.

Цената им е около $199.