Scars of Honor ще бъде преведена на български

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

По последни данни, директно от разработчиците на българското MMORPG Scars of Honor – Beast Burst Entertainment, играта ще бъде изцяло локализирана на български език. А за да ѝ придадат частица уникалност, разработчиците ѝ планират да добавят мотиви и детайли, взаимствани от пребогатата българска култура и фолклор. Какви точно, предстои да разберем.

Освен това, Beast Burst Entertainment показаха и 3D модел на мъжката версия на расата Human, чиито модели демонстрират нагледно опциите за кустомизация, подобни на женската версия на расата. Тях може да видите тук.

Най-накрая получихме и поглед върху това как би изглеждала расата на Орките във Вселената на Scars of Honor. Създателите на играта описват мъжките орки като диви, брутални, жадни за човешка кръв и напълно способни да получат всичко което искат на мига. Повече детайли може да получите тук.

На последно място, но не по значение, Beast Burst Entertainment планират да започнат pre-alpha тестове в началото на следващата година. Ако искате да имате възможност да бъдете избрани за участие, единственото което трябва да направите е да се регистрирате в официалния сайт на играта. Безплатно е!

  • author image
    covid2012 Отговор
    мар. 8, 2021 @ 16:30 pm

    bezplatno bilo, ostava6e i pari da iskat za taq gnqz