Подкрепете ни в Patreon!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Здравейте, както най-вероятно вече сте разбрали от заглавието най-накрая и ние си направихме страница в Patreon.

Искаме да ви благодарим за подкрепата през всичкото това време в което сме заедно и особено през последната една година. Ако искате да ни помогнете да продължим да съществуваме, да улесните работата ни и да ни помогнете да станем малко по-добри, вече имате възможност да го направите. Посетете страницата ни в Patreon! Там ви очакват нашите 3 тиъра – фен, маниак и продуцент.

Всеки един от тях е специален и ще ви донесе различни бонуси.

Фен

ще ви даде възможност да изразите любовта си към PC Mania чрез символичната сума от 2 евро, а за да не останете с празни ръце сме се погрижили да получите достъп до нашия Discord сървър, създаден специално и ексклузивно за нашите патрони.

Маниак

от друга страна е за тези от вас, които носят името PC Mania в сърцата си още от деца. Тази сума ще ни помогне да планираме бъдещето си една идея по-смело. В замяна вие ще получавате регулярни ъпдейти от кухнята и ще научавате за бъдещите ни планове много по-рано от останалите ни читатели. Ще получите достъп и до Discord сървъра ни, за да бъдете в течение на всичко случващо се около PC Mania и това не е всичко. С този пакет получавате и ранен достъп до всички задълбочени статии и видеа от раздел „Лични мнения“, както и до всякакви бъдещи рубрики и фийчъри които ни дойдат на акъла.

Продуцент

е последният, най-скъп и примамлив пакет който предлагаме. Ако решите да ни подкрепите по този начин, ще получите всичко от предишните два пакета, плюс името ви в края на всяко едно от публикуваните от нас видеа и още една малка изненадка, която ще запазим в тайна, за да изострим любопитството ви. Ако изберете да станете наш продуцент, вие ще ни дадете начален тласък за изпълнението на всички наши смели мечти, свързани с възраждането на PC Mania. Нямаме думи, с които да опишем вас и вашата подкрепа.

Искаме да знаете, че ви благодарим искрено и безрезервно, независимо по кой от трите начина решите да ни подкрепите. Благодарим ви и за всичките години, в които сте с нас.

Заедно можем повече!

Страницата ни в Patreon ще намерите тук: http://bit.ly/2MzXUJt