$1000 награда за всеки, който се отегчи от It Takes Two

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

It Takes Two е следващата игра на Hazelight Studios, познати ни с отличните co-op приключения за двама – Brothers: A Tale of Two Sons и A Way Out. Тя се очаква да излезе съвсем скоро, на 26 март.

Играта вече е завършена, от няколко дни е със “златен” статус, а създателят на Hazelight Джоузеф Фарес побърза да провокира с гейм общността с дръзко обещание.

В скорошно интервю за американското гейм издание GameInformer Фарес демонстрира добро настроение и пълна увереност в качествата на It Takes Two обещавайки, че ще плати 1000 долара на всеки един геймър, който се почувства отегчен докато играе предстоящата му игра. Единственото условие пред геймърите е, те да бъдат 100% искрени.

Джоузеф Фарес, който освен като гейм дизайнер се подвизава и като филмов режисьор и преди е правил дръзки и провокативни изказвания, като преди няколко години стана известен с фразата “F*ck The Oscars”. До излизането на It Takes Two остава малко повече от месец и въпреки че ние не се съмняваме в качествата на заглавието, определено ще е интересно да следим развитието на темата.

Междувременно, ако и вие като нас имате слабост към споделените гейм изживявания, може да направите pre-order на It Takes Two в Steam и Origin.

  • author image
    Даката Отговор
    фев. 18, 2021 @ 1:57 am

    Brothers: A Tale of Two Sons няма ко-оп кампания. Двата героя се контролират едновременно от един играч. Отначало е странно,но нарочно е така. На мен Brothers ми хареса, дано и тази да е добра.

    • author image
      Iriney1990 Отговор
      фев. 22, 2021 @ 20:05 pm

      И аз съм я превъртал Brothers – a, на мен също много ми хареса играта! Аз също се надявам тази да е добра и тя! 🙂