От читателя с любов <3

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Януари месец мина и замина. С него си отиде и нашата надежда,че ще получим поне 3 писма от фенове… Нищо, продължаваме напред! “Най-доброто тепърва предстои” – както казваше едно време Дидо Каролев.

Въпреки че в нашите очи инициативата за възраждане на рубриката с фенски писма изглежда по-скоро като провал, нямаше начин да не спазим обещанието си и да не публикуваме получените писма в сайта. Първо, защото тези две кратки късчета текст ни зарадваха неимоверно и успяха поне за няколко мига да ни сгреят душичките в януарския мраз. И второ, защото редовете по-долу са пропити с чиста и искрена фенщина и смятаме, че и вие трябва да ги прочетете.

Ириней, Иван, искрени благодарности!


Здравейте, PC Mania.

Аз съм ваш огромен фен още от почти началото на излизането на списанието. Много се зарадвах от новината, че рубриката с Писма от фенове се завръща, дано да има голям интерес и много писма.

Обзе ме огромна носталгия и нямаше просто как да не се включа и аз с писъмце. За да не стане твърде дълго писмото – реших да включа един въпрос и едно предложение. Специално аз много харесвах и страниците за хардуер, благодарение на вас си бях купил GeForce 4 MX440 128 MB, която за времето си беше същински beast. Та въпросчето ми е, знам, че сте списание главно за игри и разбира се, че фокуса трябва да си остане върху тях, но бихте ли писали и за хардуер както едно време?

А предложението е – да отворите онлайн мазагин с възможност да се купуват плакати на видео игри! Много, много ми липсва целите тапети да са облепени с плакати на игри, а защо не и календари, чаши с логото на PC Mania, ключодържатели и прочие. Хем и вие да припечелите също, то е ясно, че имате и семейства за хранене. Наистина трябва да измислите някак си да ви support – ваме някак ние читателите.

Това е засега от мен – с най – искрени пожелания не само рубриката да потръгне, а и всичко с PC Mania да стане много успешно, както беше едно време!

Ириней Драгнев


Здравей, Ириней!

Много се радваме, че ни пишеш и благодарим за милите думи и пожелания! За жалост, както виждаш нямаше голям интерес към рубриката с Писма от фенове, но какво да се прави. Дано след тази публикация посъбудим още носталгични души.

На въпроса ти отговаряме така: Както виждаш в меню лентата на заглавната страница на сайта присъства раздела “TECH” (да не се чете на кирилица!), което означава, че не сме изоставили идеята да пишем за хардуер. Въпреки това имаме желанието да поосъвременим рубриката и освен ревюта и промо материали за хардуер и джажди, в нея да присъстват и статии за интернет сайтове, програми, класации и съпоставки и тн.

Та да, ще започнем да пишем и за хардуер, но както казват мъдрите хора – “Хубавите работи стават бавно”, а времето в селенията на PC Mania не се съобразява с физичните закони 😉

На предложението отговаряме така: Да, в най-скоро време ще ви дадем възможност (на теб и останалите фенове) да ни подкрепите (материално) и да, обмисляме варианти за PC Маняшки мърч, с който да можете да покажете любовта си към марката.

PC Mania!


Спомням си!

Здравейте,

Не съм Ви писал от много време. Не помня вече, но ако си отида в родния град, мога да проверя списанията, където сте ми публикували на няколко пъти писмата към вас. Така де, има нещо у вас, нещо което ако умре, значи всички ние сме мъртви, децата на 80-те и 90-те години на XX век.Всички си знаем какво е. Лека и мека и до нови писаници!

Поздрави,

Иван Коджаниколов

П.С. От много години си мисля да събера всички списания, които сме събирали с брат ми и един ден… един ден ще го направя и ще ви изпратя някоя друга снимчица!


Здрасти, Иване!

Нямаш представа просто как ни подейства твоето кратко писъмце и как ни вдъхна нови сили, за да продължаваме с това което правим. Има много истина в думите ти, Иване. PC Mania е динозавър, последната витална част от една отминала и много скъпа за нас епоха и по тази причина ние (и вие) просто отказваме да я оставим да изтлее и изчезне. Защото както казваш, ако PC Mania умре – умираме и ние! (извиняваме се за мелодрамите)

П.С: Чакаме си снимките 🙂

PC Mania

Ако все пак някой от вас е получил порив да ни пише, може да го направи на pisma@pcmania.bg или на ЛС в Facebook страницата ни. Регламента може да прочетете тук.

  • author image
    Iriney1990 Отговор
    фев. 3, 2021 @ 20:36 pm

    Eee, много гадно ми стана и се натъжих като видях, че само две писа има… 🙁 Пишете бре хора! Това с писмата беше едно от нещата, което правеше PC Маnia толкова уникално списание!