Пробвайте безплатното демо на Immortals Fenix Rising още сега!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Тенденцията за завръщане на демо версиите на видеоигрите е нещо, на което ние от PC Mania гледаме одобрително и с не малко количество носталгия. Божественото, инспирирано от Zelda поредицата на Nintendo, екшън-приключение на Ubisoft – Immortals Fenyx Rising е последното заглавие, сдобило се с версия за безплатно пробване, която се предлага не от кой да е, а от лошите момчета на гейм индустрията в последно време – Epic Games Store.

Може да хвърлите едно око на демото тук. То се състои от специално създаден куест, който не присъства в пълната версия на играта и ще даде възможност да тествате бойната система на играта, пъзелите и изследователския елемент.

Демото дори си има и собствен трейлър, който може да видите по-долу:

Също така днес Ubisoft пусната и първото DLC за играта, озаглавено Immortals Fenyx Rising: A New God. То добавя нови геймплейни механики, четири нови опции за ъпгрейд на уменията на героя и Олимпийския дворец. Цената му е $15, ако решите да си го закупите отделно или $40, ако решите да се бръкнете за season pass-a, включващ поне още 2 DLC-та.