Project Mara на Ninja Theory ще се развива в 100% фотореалистична среда

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Преди около една година създателите на Hellblade: Senua’s Sacrifice, DMC: Devil May Cry и Heavenly Sword, Ninja Theory обявиха Project Mara – психологически хорър, чието действие ще се развива в една единствена локация и с участието на един единствен герой – вие.

Нинджите, които са ни познати със своите иновативни и нестандартни идеи при правенето на игри, са използвали почти цялото време през тази една година, за да създадат локацията на играта първо във физическа среда. Те наемат един възголям апартамент в жилищна сграда, с идеята да сканират средата и повърхностите, за да създадат една на 100% реална и напълно фотореалистична среда.

Повече детайли за предстоящата игра на нинджите, може да научите като изгледате клипчето по-долу:

Каквото и да си говорим, разработката на Project Mara е в ранен стадий и играта се очаква да дебютира най-рано следващата година. Преди това обаче, ще имаме възможност отново да полудеем в компанията на Сенуа, защото втората част от поредицата Senua’s Saga: Hellblade II се очаква да излезе до края на настоящата година, въпреки че все още няма обявена официална дата.