Крис Пайн е в преговори за роля във филма по Dingeons & Dragons

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Наскоро разбрахме, че Крис Пайн, участвал в хитове като “Wonder Woman” и “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, е в напреднала фаза на преговори за участие в предстоящия филм на Paramount Pictures, вдъхновен от класическата ролева игра Dungeons & Dragons (да не се бърка с антишедьовъра на Уве Бол от 2000г.)

Не се знае точно каква ще бъде ролята на Крис Пайн в филма (ако все пак преговорите минат по план), но все пак това е добър сигнал за качеството на продукцията, тъй като, ако не друго звездата от “Wonder Women” е адекватен и харизматичен актьор.

Режисьори и сценаристи на лентата са Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли, които и преди са работили заедно по сценария на Spider-Man: Homecoming и са режисирали няколко комедийни филма.

Новият Dungeons & Dragons филм се очаква да излезе през 2022г. и макар очакванията ни за него да не са особено високи се надяваме, че най-накрая в Холивуд ще успеят да напипат вярната формула за екранизиране на игрална поредица, а и ще ни е особено интересно да видим как ще подходят към адаптирането на вселената на D’n’D за голям екран.