Вижте нови и невиждани досега кадри от кухнята на Междузвездни войни: Епизод V

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Този месец е супер за феновете на Междузвездни войни. Бяха оповестени цели 11 проекта в тази вселена. Сред тях са два игрални филма – Star Wars: Rogue Squadron и собствения проект на режисьора на Thor: Ragnarok – Тайка Уайтити.

Също така бяха обявени и няколко сериала с участието на героите Асока, Андор, Оби Уан Кеноби и Ландо, както и няколко анимационни филмчета.

Освен всичко това вчера в предаването ,,Добро Утро Америка" ни показаха нови задкулисни сцени от кухнята на филма ,,Империята отвръща на удара", които не са показвани никога досега. Видеото заварва актьорите и екипа на филма в приповдигнато настроение, вълнуващи се от това в какъв феномен започва да се превръща поредицата "Междузвездни войни". 

,,Всеки от екипа идва с желание на работа и с по-голям ентусиазъм от предишния път" – казва Джордж Лукас. Видеото показва и несигурността и трудностите пред които се изправя продукцията на филма, но това е пътят по който трябва да премине всяка една велика идея преди да се превърне в легенда, каквато Междузвездни войни" определено е.