Хенри Кавил се е контузил снимайки втория сезон на The Witcher

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Британският актьор Хенри Кавил е наранил крака си по време на снимките на втория сезон на фентъзи сериала The Witcher, изпълнявайки сам една от каскадите. Тази информация беше публикувана в английския таблоид The Sun.

В статията са изтъкнати и допълнителни детайли около контузията на популярния актьор. Оказва, че по време на една от каскадите той е висял високо във въздуха, препасан с осигурителни колани и въжета. От публикацията не става напълно ясно как точно се е случило всичко – дали кракът му е бил ударен от предмет от реквизита или е получил разтежение. 

Отговорниците за продукцията ни уверяват, че здравословното състояние на актьора не е застрашено, но този "малък" инцидент със сигурност ще наруши ритъма на снимачния процес и ще забави допълнително дългоочаквания втори сезон на хитовия сериал на Netflix. През по-голямата част от екранното си време, героят на Хенри Кавил – Гералд носи тежка броня, чиято тежест само би влошила контузията.

Пожелаваме бързо оздравяване на г-н Кавил и се надяваме час по-скоро да имаме възможността да гледаме втория сезон на The Witcher!