Заваляха първите ревюта на Cyberpunk 2077

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Първите рецензии на големите западни медии за дългоочакваното sci-fi RPG на CD Projekt Red – Cyberpunk 2077 са вече факт.

На пръв поглед прави впечатление, че оценките в някои от сайтовете са по ниски от очакваното, като основен минус почти навсякъде се споменават множеството бъгове. За повечето от нас това не е учудващо, с оглед на множеството забавяния и трудната финална част от разработката на играта. Но за тези от вас, които не са се съмнявали в божествените сили на CD Projekt Red да създават злато от всяко едно заглавие до което е докоснат, този факт може и да бъде леко разочароващ.

За едно нещо обаче всички са единодушни – светът на Cyberpunk 2077 е великолепен, въпреки някои по-слаби моменти.

PC Gamer (78/100) – Според тях светът е отличен, героите и сценарият са на ниво, но цялото преживяване е помрачено от множеството бъгове.

IGN (9/10) – От IGN не изневеряват на стила си да дават завишени оценки на (почти) всички игри, но също не забравят да споменат океана от бъгове.

Gamespot (7/10) – Gamespot като че ли най-много хулят играта, като според тях освен незадоволителното техническо състояние, неконсистентността между главната история и останалите части на играта са неща, които не ѝ позволяват да блесне.

Gameinformer (9/10) – Те оценяват труда на CD Projekt Red високо, но според тях въпреки че играта блести в някои моменти, в други се усещат редица пропуски.

Kotaku споделят първите си впечатления след близо 30 часа игра констатирайки, че видяното ги е оставило с смесени чувства.

Polygon хумористично определят Cyberpunk 2077 като… "dad rock".