Поведeте яростна битка срещу машините в пост-апокалиптичната  Bikini Alert

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Инди разработчикът Mythic Chest е горд да обяви световната премиера в Steam на аркадния шутър Bikini Alert. В него вашата цел е да спасите екип за събиране на провизии от пълчищата зли роботи, които искат да унищожат човешкия свят.

В Bikini Alert ще влезете в ролята на бунтовник, който води борба с машините, имащи за цел да унищожат света в бъдещето. Основната ви мисия е да спасите изчезналия екип на събирачи на провизии начело с  Амбър. Трябва да ги върнете в базата Ви с помощта на ,,Левиатан" вашето оръжие-кола, която може да се трансформира в тежко въоръжен робот. Всичко това се развива на фона на готина музика и аниме еротика за вкус (или липса на такъв).

Името на играта идва от сигнал използван от министерство на отбраната на Великобритания през 70-те години, който предупреждава за  заплаха от неспецифична форма, включително безредици или война. Това е първата от серията епизодични игри, която ще ни разкрие защо е започнала войната срещу машините. Видео на играта може да видите тук, тя се продава за около 10 лв в Steam.