Излезе World of Warcraft: Shadowlands

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Малко след полунощ снощи Blizzard пуснаха Shadowlands – осмият експаншън за тяхното MMORPG World of Warcraft. В WoW: Shadowlands играчите ще се сблъскат с мистериите на смъртта, като се пренесат в отвъдното. По време на приключението си, те ще трябва да се съюзят с някой от четирите Covenants, които властват в Shadowlands, за да се изправят срещу злокобната сила, известна като the Jailer.

Shadowlands следва поредица ъпдейти за WoW, целящи да направят играта по-достъпна за нови и завръщащи се стари играчи. Например, на острова Exile’s Reach новите играчи ще открият изцяло ново въвеждащо приключение, което ще ги запознае с уменията на избрания от тях клас герой, както и мини-dungeon с два боса, който да представи основите на груповата игра.

Сред по-интересните нововъведения в експаншъна е безкрайният dungeon Torghast, Tower of the Damned. Той може да бъде преиграван неограничен брой пъти, самостоятелно или в група, като всяко преиграване ще е различно от предходното и ще ви дава ресурси и уникални умения, които да ви помогнат със следващото.