Снимките на Five Nights At Freddy’s Филмът ще започнат през 2021г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Наскоро, създателят на инди хорър хита Five Nights At Freddy’s, Скот Коутън сподели в Reddit, че има "лоши новини" за дългоочакваният FNAF филм, който беше обявен преди около 2 години.

Коутън поясни, че е било изключително голямо предизвикателство за него и всички останали замесени в продукцията на филма да измислят подходящ сценарии за предстоящия филм и че лично той е отхвърлил голям брой неподходящи идеи.

Отново в Reddit, Коутън е публикувал списък с всички работни сценарии преминали през ръцете му. Всеки от тях е придружен с кратък анализ, който акцентира върху добрите и лошите му страни,  а също и обяснение защо всеки един от тях е бил отхвърлен.

Последният от сценариите носи енигматичното работно заглавие " Mike". За него Коутън споделя, че на първо четене звучи интересно и се пита защо не се е сетил за тази идея по-рано.

След анализите на всички сценарии, Коутън отново споделя, че "лошите новини", които трябва да ни сподели са свързани с гореспоменатия сценарии "Mike" . Той му е хванал окото и ще стане основа на бъдещия FNAF филм.

Снимките започват през пролетта на 2021г. Има ли фенове на Five Nights At Freddy’s сред вас ?