Call of Duty Black Ops – Cold War чука на вратата

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пак е ноември и отново е време за… ново Call of Duty. Броени часове ни делят от премиерата на следващата игра от хитовата шуутинг поредица, но Activision са ни подготвили малка изненадка.

Може би, за да нажежат допълнително напрежението или пък водени от някакви други неразбираеми причини, от ръководството на гейминг мастодонтът Activion-Blizzard са решили да подходят необичайно и да релийзнат играта за различните платформи по различно време.

Премиерата на PC трябва да се случи по едно и също време за целия свят. Ако планирате да играете новото Call of Duty на компютъра си, ви предлагаме да разгледате картата по-долу. На нея са обозначени различните времеви зони по земното кълбо и точното време за лаунча на играта.  

При конзолите нещата стоят малко по-различно. Тук Activision-Blizzard планират да направят постепенен лаунч. Това означава, че премиерата на Call of Duty: Black Ops – Cold War ще се случи точно в 12 часа на обяд за всяка от времевите зони. Ако живеете в Япония и Нова Зеландия – честито, навярно вече сте успели да наберете солидна преднина пред своите съперници. А на нас ще ни се наложи да почакаме още няколко часа.