В Teardown ще разрушавате постройки всякакви

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Симулаторът на разрушения Teardown, обещава да бъде безкрайно забавено за игра заглавие. В него ще можете да се отдадете на разрушителната си наклонност или просто да си изкарате яда на нещо (което няма да пострада) след кофти ден.

Teardown ще дебютира след само седмица и ще ни предложи богата селекция от най-разнообразни нива и локации, на които по креативни начини ще можем да рушим на воля каквито сгради и здания разработчиците са построили с любов за нас. Но още от детските години знаем, че няма нищо по-приятно от това да дадеш своите душа и сърце за построяването на нещо и след това да го разбиеш на парченца, смеейки се.

В този ред на мисли, дизайнерите на Teardown отново са помислили за нашето удоволствие и ни дават възможността да създаваме свои собствени нива и обекти за последващо разрушение, посредством MagicaVoxel – безплатен, воксел-базиран инструмент за създаване на нива. Това стана ясно от пост в Twitter на Денис Густавсон – един от ръководните фактори в Tuxedo Labs, студиото стоящо зад разработката на играта. Също така ще получим и 4 допълнителни нива, които да ни демонстрират какво можем да построим в Teardown и какво можем да разрушим в последствие.

Teardown ще дебютира в Steam Early Access на 29 октомври.