Дебютната игра на Ghost Story Games е в напреднала разработка

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

През 2017 година Irrational Games затвори врати. По думите на легендарния гейм дизайнер Кен Ливайн, създателите на Bioshock и System Shock имаха нужна от свеж старт и да свалят от гърба си тежестта на също така легендарното студио – Irrational Games. От пепелта му се роди Ghost Story Games, съставено почти изцяло от бивши кадри на Irrational Games, заедно с Кен Ливаин.

След почти три години, все още нямаме кой знае какви сведения за предстоящата дебютна игра на Ghost Story Games. Знаем само, че става дума за immersive sim заглавие ( че какво друго ?), развиващо се в космоса със силно застъпени ролеви елементи.

От скорошна обява, публикувана в сайта за кариерно развитие на Take Two, става ясно, че играта се намира в напреднала фаза на разработка и от Ghost Story Games имаш нужда от свежа кръв, за да завършат проекта. С това горе-долу се изчерпва всичко, което знаем за енигматичната следваща игра на Кен Ливайн и компания.

Няма информация кога можем да очакваме играта. Надяваме се на reveal до края на годината, но всичко това е в сферата на спекулацията.