Нов трейлър на Torchlight 3 ни дава последни детайли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Както ви съобщихме преди броени дни, Torchlight 3 излиза официално на 13 октомври (тоест утре). За да ни подгреят максимално преди премиерата, дизайнерите от Echtra Games пусната нов трейлър, в който получаваме последни детайли относно предстоящото им заглавие.

Четирите класа, от които ще можем да избираме – Dusk Mage, Forged, Railmaster, Sharpshooter, ще ни предложат различен стил на игра и индивидуални дървета с умения, което трябва да направи играта с всеки един от тях уникално. На наше разположение ще имаме много и различни домашни любимци като доброто старо куче, сова и лама, а ако си закупите Steam версията на играта, ще получите безплатен, ексклузивен любимец – блестяща във виолетов цвят фея :). Също така, в трейлъра се споменават и руните, които ще действат като субкласове в Torchlight 3, както и фортовете, които ще играят роля на щаб-квартира играчите.

Някои от вас, вече изказаха мнение, че Torchlight 3 прилича по-скоро на мобилна игра и не е достоен наследник на своите предшественици. В гейм средите отношението към третата част на именитата поредица е също така скептично, но нека все пак изчакаме официалната премиера и преценим качествата на финалния продукт.

Припомняме ви, че Torchlight 3 излиза утре за PC (в Steam), PS4 и Xbox One.