Neowiz разкрива киберпънк екшън платформъра Blade Assault

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Blade Assault- изпълнена с екшън платформена игра, която ще бъде публикувана от NEOWIZ и разработена от TeamSuneat, беше изложена на Gamescom и ще бъде на PAX  Online следващата седмица.
Това беше големият дебют на Blade Assault, който включваше ексклузивен трейлър, показващ красивите графики и бърз геймплей. Blade Assault е 2D екшън игра, развиваща се в безлюден научнофантастичен свят. След опустошителната Red Stone война, той е разделен на три региона: външните земи, населени с мутанти, Undercity, където хората са се оттеглили, за да избягат от мутантите, и богатият небесен свят Esperanza, откъдето богатите управляват света.

Бийте се срещу корумпираните въоръжени сили на Esperanza като част от съпротивата от Undercity. Донесете справедливост на покварените, като станете по-силни и се биете вредом вашите доверени другари.

 
Blade Assault е трябва да излезе в началото на следващата година за ранен достъп на Steam, но може да се проведе бета  преди това. Още информация ще бъде публикувана на по-късни дати на страниците на играта в Steam и Twitter.