Мрачната фентъзи новела “Tales From The Under-Realm: Hazel” с кампания в Kickstarter

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Инди разработчиците Winter Wolves обявиха кампания за набиране на средства за визуалната новела "Tales From The Under-Realm: Hazel", развиваща се в същия свят като Loren The Amazon Princess.
Tales Of The Under-Realm: Hazel е мрачна юри визуален новела, който се развива във фантастичния свят Араворн (вече видян в много игри като Loren The Amazon Princess). Мистична субстанция, позната под името Nameless God , е главният разказвач на историята, тъй като има способността да наднича в животите на починалите души и да разкрива какво е довело до преждевременната им смърт. В играта Nameless God решава да се потопи в историята на вещица на име Хейзъл.
Заловена, тя се събужда в затвор някъде в Араворн. Но не е сама. Заключена в клетката до нея е наемна убийца на име Саша, която е толкова смъртоносна, колкото и красива. Но може ли Хейзъл да й се довери, само защото са в сходно положение?
Алтернативата е да остави съдбата си в ръцете на паладинът, който води разпита й. Въпреки че тази опция е далеч от идеална сама по себе ти, Хейзъл не може да се отърве от чувството, че между нея и Тори има специална връзка. Но дали това не е само в главата й? Или наистина би могла да използва тази връзка, за да избяга?
Отговорът, разбира се, е не. Хейзъл все пак е попаднала в подземното царство по един или друг начин. Но дали това е цялата й история? Всичките й избори ли водят към смъртта? Или има един последен трик в ръкава си?
Tales  Of The Under-Realm: Hazel включва два любовни интереса- Саша и Тори. Всяка от тях има по няколко възможни края на играта в зависимост от изборите, които прави играча.
Събитията от историята се развиват в Араворн през 700 година след разделението на Човешката империя на региони и щати по градове заради гражданското неспокойство и жадните за власт магьосници.
Главният фокус на играта ще бъде историята  и ще позволи на играчите да персонализират преживянането си, давайки им да изберат какъв вид съдържание искат да видя, от напълно цензурирана версия до нецензурни романтични сцени.
Видео на играта може да видите тук, а кампанията за подкрепа на проекта в страницата и в Kickstarter