EVE Echoes излезе за IOS и Android

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Глобалния разработчик на игри NetEase Games  и известното студио CCP  Games  успешно доставиха на геймърската общност на EVE Online, това което те обожават от нея вече и за мобилни устройства.След 3 годишно тясно сътрудничество те увенчаха своя труд с излизането на EVE Echoes за IOS и Android.

Играта ще стартира на английски, руски, китайски, немски, френски, испански и португалски, като дава възможност на нови играчи и EVE ентусиасти от цял ​​свят да се насладят на отличителното игрово изживяване на EVE Echoes на своите мобилни устройства.

EVE Echoes e Sandbox MMO игра от ново поколение за мобилни устройства, базирана на награждаваната научнофантастична космическа битка – MMORPG EVE Online. Включваща огромна устойчива вселена от над 8000+ слънчеви системи, играчите  в нея са свободни да избират своя собствен път от безброй опции, изживявайки космическо проучване, огромни PvP и PvE битки, минни работи, търговия, промишленост и сложна икономика в мултиплейъра  й наречен New Eden.Тук можете да видите новото видео на играта: https://youtu.be/X9VcYInR65Y

В бъдеще, NetEase Games и CCP Games ще работят за създаване на още повече съдържание от EVE вселената в мобилен варант. Играчите могат да очакват функции като суверенитет и по-големи корабни корпуси, които ще се въвеждат в играта чрез непрекъснати актуализации. Тъй като NetEase Games и CCP Games продължават да подобряват и обогатяват играта, те ще потърсят подкрепата на общността и феновете на EVE Echoes за обратна връзка, идеи и предложения.
В бъдеще играчите могат да очакват да чуят съобщения за кросоувър събития между EVE Echoes и EVE Online.