Sonic игрите в Steam са намалени до 95%

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Добра новина за феновете на синия таралеж с червените маратонки! В момента няколко игри от Соник поредицата се предлагат на "народни" цени в Steam.

Първата от тях е Sonic Generations Collection, която се радва на намаление от 95%. Точно така, в момента тя струва само 1 евро, но ако искате да се възползвате от намалението ще трябва да побързате, тъй като офертата изтича след броени часове. Sonic Generations излезе през 2011 година, една седмица преди Skyrim, и освен ако не сте ревностни фенове на таралежа Соник, най-вероятно сте я пропуснали. Тя е една от по-добрите модерни Соник игри, така че няма по-добър момент от сега да попълните пропуските.

Друга игра, която е намалена на 75%, е Sonic and All-Stars Racing Transformed Collection. Тя се предлага на цената от 5 евро, заедно с всички налични DLC-та. 16-битовата Sonic Mania също е с намаление от 66%, което също изтича след часове.

Това са най-интересните намаления според нас. Все пак може да хвърлите едно око на всички игри участващи в разпродажбата. Съветваме ви да побързате!