Нов пач подобрява значително Conan Exiles

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Funcom пуснаха нов пач за Conan Exiles, който премахва защитата Denuvo от играта. Играта излезе в Steam Early Access през 2017 г. Свободната от DRM защити Early Access версия изтече онлайн февруари същата година и от тогава PC геймърите постоянно отправят питания за премахвания на Denuvo от официалната игра. След повече от три години Funcom най-накрая се вслушаха в исканията и премахнаха защитата.

Успоредно с премахването на защитата на Conan Exiles, най-новият ъпдейт внася и редица подобрения свързани с производителността. Например ъпдейтът добавя редица оптимизации и нови свойства за поддръжката на различните бази данни, които спомагат за намаляването на техните обеми.

В допълнение освен тези неща ъпдейът също така отстранява и два експлойта, добавя новата Funcom Live Services система, която включва ингейм функционалности като Friends List и подобрения към сървърния браузър. И освен всичко това ъпдейтът внася още редица по-дребни корекции по баланса и подобрения по изкуствения интелект. Пълния списък с всички промени можете да видите на този линк.