SINCE 1998
 • Играй си играта, човече!

Архив на PC Mania от 1998

Новини

 • RPG Екшън Новини Приключение

  Deathbound идва и за кон...

  Разположен в безмилостен тъмен фантастичен свят, където Вярата и Науката никога не са били по-противоречиви, безпардонният свят на Deathbound е пълен с ужасяващи създания и непоколебими воини. Нечестивият кръстоносен поход не може да бъде изкован сам, тъй като играчите трябва да призоват мъртвите на Ziêminal за всяка надежда за оцеляване.

 • Класация Новини

  Класация на продаж...

  Представяме Ви класацията за продажби на видеоигри в UK според GFK за периода 05.05-11.05.2024 г.

 • Uncategorized Новини Симулатор

  Tennis Manager 2024 излиза ...

  Tennis Manager 2024 ще бъде пуснат на 23 май за PC и Mac чрез Steam, Epic Games Store и GOG. Rebound разкри нови функции чрез пускането на първия си демо видеоклип.

 • Новини Ранен достъп

  Промениха датата з...

  След успешното завършване на кампанията за Songs of Silence в Kickstarter миналия месец, Chimera Entertainment има върху какво да работи. Демото на играта,затворената бета версия и обратната връзка получена от потребителите, водят до големи цели за развитие и произвоство на продукта. Поради тази причина от разработчиците решиха да отложат датата за стратиране на Early Access, която трябваше да е 23 май.

Игри

Лични Мнения

Tech

 • Tech

  PowerA с нов Lumectra™ RGB ...

  Новият подобрен контролер на PowerA представя технологията Lumectra™ RGB и за феновете на Nintendo Switch.

 • Tech

  Как да удължим жив...

  За ползвателите на iPhone 14 Pro Max е важно да знаят как могат да предпазят устройството си и да удължат живота му максимално. Нека разгледаме кои са ключовите стъпки към постигането на тази цел.

 • Tech

  Jar Computers предлага н...

  Китайската технологична компания Xiaomi избра Световния конгрес в Барселона, за да обяви пускането на най-новата си серия смартфони – Xiaomi 14. В България телефонът вече се предлага от един от най-големите доставчици на техника – Jar Computers и идва с подарък смарт…

 • Tech

  North XL: Стилна и прос...

  North XL, най-новото допълнение към серията North, предлага същия трансформиращ се дизайн като своя предшественик, но в по-голям формат. С фокус върху производителността и естетиката, North XL съчетава дизайнерски материали с инженеринг на въздушния поток, за да повиши нивото на вашето гейминг изживяване.

Последно видео

НАЙ-ЧЕТЕНИ