6 май – безплатно парти в клуб Spacer

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Екипът на MIRIZMA кани всички меломани на безплатна  музикална “вечеринка”. Датата е 6-ти май, “Гергьовден”, а мястото – столичния клуб Spacer в подлеза на НДК. На този празник, наситен с всевъзможни обреди и ритуали, артистите от MIRIZMA ще спомогнат за доброто настроение на всички присъстващи ! Било то именници, овчари, армейци… или просто хора нуждаещи се от малко музикално разнообразие.

Вечерта ще открие чаровната Деси (WeeDess), която ще ни предразположи с класически дъбстеп парчета представени със своеобразен подход. След нея ще продължи навярно най-умелата зад пулта дама сред родния бас елит- F0rtunah. Марта ще ни разходи из футуристичните гаражни (garage) и халфстеп дъ(л)бини изпълнени с бас.

В разгара на вечерта ще селектира раздвижи обстановката с приятни dub-reggae-root вибрации известният с псевдонима си Dynamic артист от свежите попълнения на MIRIZMA! Поредната разчупена колаборация на именникът ЕХо (Георги си, знаем те!) с Асен (Robot Jessie от Hyperqube). Докато ЕХо ни радва със своята грижливо подбрана селекция Ясен ще доокрасява цялата картина със своята китара и синтезатори!

Това далеч не е края! Нещата ще понатежат значително щом зад миксера застане Ани “Error Beauty”. Въпреки нежната си външност красивата варненка ще покаже що е то heavyweight dubstep. И за финал ще можем да послушаме малко grimey/ninja style dubs предоставени с много любов от Радо “Smile”.

Къпането в роса съществува като обичай и се прави за здраве, но ние ще се каляваме с бас.

Програма на вечерта :

22:00 – 23:30 WeeDess
23:30 – 00:30 F0rtunah
00:30 – 01:30 Dynamic
01:30 – 02:30 EXo feat. RobotJessie/Hyperqube live
02:30 – 03:30 Error Beauty
03:30 – 05:00 Smile

Всички с името Георги ще ползват отстъпка на бара (срещу лична карта) и ще пият по едно безплатно уиски, почерпка от клуба.

Автор: Петър Йорданов