Birger’s Tale, нова компютърна игра, която се развива във вдъхновената от викингите вселена на Йорденхайм

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

В Birger’s Tale срещате Birger, който е предаден от жена си, селото си и миналото си. Отново сам, той тръгва на поход за изкупление, за да върне предишната си слава и търсенето на Валхала.

Тя е видео игра със странично превъртане (алтернативно страничен скролер, което се стремим да осигури дълбочина и ниво на игра над това, което бихте очаквали от този жанр. Комплексен стратегически меле бой, пълни 3d нива, вертикалност и дълбочина в изследването. Бийте се с мощната брадва на Birger, усъвършенствайте я със занаятчийски и магически надстройки и победете противниците и околната среда в брутален екшън битка, която ще накара играча да открива зашеметяващи визуални пейзажи, докато решава куестове. Историята на Birger се развива във Вселената на Йорденхайм, силно вдъхновена от Скандинавия по време на ерата на викингите – това е земя на опасност, красота, магия и слава. Присъединете се към нас и напишете своята сага в песните на героите!

Трейлърът на Winding Road ви запознава със света, демонстрира геймплея и задава тона на историята и вече е достъпен:

Играта ще бъде пусната първо на компютър през май 2023 г. в W.R.K.S Store и Steam и ще излезе на конзоли по-късно през 2023 г.

Предварителните поръчки ще получат играта една седмица по-рано от всички останали и също ще получат демо чрез WRKS Launcher през април.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x