Season: A Letter to the Future получи атмосферен трейлър

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Season: A Letter to the Future получи нов трейлър на историята преди премиерата си през януари

В този трейлър се запознаваме с някои от героите, които Естел ще срещне по пътя си, за да запази спомените си за света живи преди катаклизмът да изтрие всичко.

В странната долина играчите ще се срещнат с последните останали обитатели на района, включително вдовица, нейният син на име Кочи, стар художник на име Майтора, организатор на общността и уединен монах на име Изел.

Този трейлър е толкова кинематографичен, колкото и предишните, и дава на бъдещите играчи по-голяма представа за историята, която ще се разгърне, когато Season: A Letter to the Future излезе на PS5, PS4 и PC (чрез Steam и Epic Game Store) през януари 31-ви.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon – https://www.patreon.com/pcmania. Ако обаче не можете или не искате – това е напълно окей. Оставаме си приятели 😉 Станете наш фен във Facebook – http://bit.ly/fb-pcm Следвайте ни в Twitter – http://bit.ly/pcm-tw Следвайте ни в Instagram https://bit.ly/3jWpWz3 Станете наш абонат в виедо канала ни в YouTube

Благодарим на нашите патрони :

The Gaming Beehive (Little B)

Здравко Вергилов

Георги Тотев

Алескандър Занков

Octopussy

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x