NARAKA: BLADEPOINT стартира на XBOX ONE с нов герой Feria Shen

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

NARAKA: BLADEPOINT приветства новия герой Feria Shen, както и официалното пускане на играта на Xbox One, oбявени по време на наситения със събития NARAKA FEST 2022.

Feria Shen е тринадесетият герой, който се присъединява към групата на героите NARAKA. Ще дебютира с нов кинематографичен тийзър и демонстрация на геймплей. Вместо мечове и магьосничество, Feria Shen избира по-високотехнологичен подход, унищожавайки опонентите си, докато влиза в битка с гигантски механизъм, подходящо наречен „Проблем“.

Разработчиците от 24 Entertainment работят усилено и oт 22 декември потребителите на Xbox One все още могат да се присъединят към kam bitkat заедно с тези, които винаги играят на Xbox Series X|S. Две версии все още са налични чрез Xbox Game Pass.

През празничния сезон ще има много празнични битки.

NARAKA: BLADEPOINT ще бъде домакин на поредица от зимни събития, започвайки с предизвикателството Snow Ruins, предлагайки ексклузивни награди за тези, които намерят скритото място в лабиринта и победят Снежния господар. До 6 януари на бойното поле ще бъдат разпръснати и меденки, които могат да бъдат разменени за легендарни награди.

И накрая, специални награди за влизане в играта ще бъдат раздадени преди Нова година. Повече информация за тези събития можете да намерите на официалния уебсайт на играта.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x