Ghost Story Games разкриха новия си FPS Judas

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Студиото, ръководено от Кен Левин, създател на System Shock 2, BioShock и BioShock Infinite, разкри първия трейлър на новата игра в процесразработка по време на The Game Awards 2022.

Judas е в процес на разработка за PlayStation®5, Xbox Series X|S и PC чрез Steam и Epic Games Store. Новият проект беше разкрит на The Game Awards 2022 като световна премиера, представена от Geoff Keighley. Във връзка с разкриването на проекта, Ghost Story Games стартира официалните страници за Judas в Steam и Epic Games Store, където феновете вече могат да добавят играта към своя списък с желания.

Разпадащ се звезден кораб. Отчаян план за бягство.

Ти си мистериозният и тревожен Юда. Единствената ви надежда за оцеляване е да сключите или развалите съюзи с най-лошите си врагове. Ще работите ли заедно, за да поправите това, което сте счупили – или ще го оставите да изгори?

„Ние основахме Ghost Story Games, за да надградим върху наследството на System Shock 2, BioShock и BioShock Infinite,“ каза Кен Ливайн, президент и творчески директор. „С Judas създадохме изцяло нов свят и набор от герои, докато изследвахме различни подходи към шутъри от първо лице за един играч с разказ.“

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store