Shirakumo Games пуска екшън ролевата игра “Kandria” в Steam през януари 2023

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Компанията Shirakumo Games, независим разработчик на игри от Цюрих (Швейцария), обявиха, че приключенската ARPG с открит свят «Kandria» ще излезе в Steam на 11 януари 2023 година. Това е датата, на която ще бъде пуснат и официалния саундтрак на играта.

Вие сте андроид, пробуден в разрушеното бъдеще, където от самото начало ще живеете в открит свят с площ повече от 2,5 милиона квадратни метра. Въпреки това, амбицията и опасността вървят ръка за ръка, докато вървите по платформата. Докато изследвате огромни пещери и древни руини, проправете си път през многото врагове, включително диви животни, роуминг роботи и враждебни хора, които бродят в този враждебен свят.

Открийте нови селища, пълни с хора, които се опитват да оцелеят в този свят и им предложете надежда и помощ, като изпълните 50 различни мисии, които ще ви помогнат да хвърлите светлина върху мистериите на света около вас. Или не! Светът на Кандрия е предназначен както за безстрашния и приключенски настроен изследовател, така и за тези, които просто искат да водят спокоен живот в този странен свят. Например отидете на риболов за малко и се насладете на релаксираща почивка от опасностите на изследването. Никога няма да разберете; просто може да хванете нещо рядко и ценно.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x