Return to Monkey Island вдига котвата днес

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Return to Monkey Island най- успешната според критиците и най-бързо продаващата се част от епичната сага на Гайбруш Трипууд дебютира днес за PS5 и Xbox Series S|X. Потопете се в море от потайност, романтика и приключения. Изпълненото с забавление продължение ще бъде налично и за Xbox Game Pass.

Return to Monkey Island е неочаквано, вълнуващо завръщане на създателя на поредицата Рон Гилбърт, което продължава историята на легендарните приключенски игри The Secret of Monkey Island и Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, разработени в сътрудничество с Lucasfilm Games.

Заплетената история на най-известната тайна на Острова на маймуните кара Гайбруш Трипууд – безстрашен герой, продавач на кожени якета и могъщ пират – да се впусне в ново невероятно приключение из Карибите, решен да разкрие неуловимата тайна веднъж завинаги.

Нито едно пътуване обратно до остров Mêlée не би било пълно без старите му приятели (и врагове), но докато Гайбруш и злият LeChuck изглежда със сигурност ще се сблъскат в открито море още веднъж, нов екип от пиратски лидери изглежда е пристигнал, за да развали купона.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
krnl
BTroblox extension
PGsharp
Arceus X
Hydrogen exploit
JJSPloit
Hdo Box
Revanced
balena etcher
gacha art
Aurora Store