Приключение в стил Boss-Rush Bound by Blades за PC този ноември

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

Bound by Blades е независима екшън ролева игра с фокус върху интензивни битки с босове. Изживейте тръпката от Boss Rushes докато се изправяте срещу свирепи врагове, събирате плячка и изработвате нова епична екипировка, за да се подготвите за предстоящите предизвикателства.

Спасете земите на Ашмир

Войната за надмощие бушува от поколения между различните племена на Ашмир. Докато един ден не се отприщва древна сила, която разтърсва света и дава огромна сила. Но тази сила има твърде висока цена. Отнема умовете и покварва телата, оставяйки на тяхно място само безмилостни демони.

Докато самотен войн не показа нов път към надеждата. Той обедини племената в името на оцеляването срещу Илкион и постави началото на нов орден, The Bound.

Забавната и вълнуваща битка ще ви държи на щрек, тъй като срещите стават все по-трудни с всеки победен враг.

Лесен за научаване, труден за овладяване: за да преодолеете най-трудните Ilcyon, трябва да запомните моделите им на атака и да определите точното време за париране, блокове и комбинации.

Убиването на чудовища е по-забавно заедно! Поканете приятелите си да се присъединят към вас в кооперацията за 2 играча.

Надградете своя характер

Изберете от 3 различни героя, всеки с индивидуални атаки и комбинации. Изработете 30 уникални комплекта броня, както и 30 уникални оръжия. Повишете нивото на вашите атрибути и персонализирайте външния вид на вашия герой чрез системата за трансмогрификация. Събирайте домашни любимци, изпращайте ги на мисии, за да донесат занаятчийски материали или ги развивайте, за да ви подкрепят по време на битка.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x