From Space – Ревю за РС

 since 1998
  • Играй си играта, човече!

  Извънземни? Това са същества от други светове, които искат да превземат всичко, което срещнат. Има стотици игри със зелени гадни извънземни. В играта, която ще обсъждаме днес, нашите извънземни врагове не са зелени, те са розови. Както винаги обаче те не идват с мир и трябва да им покажем и да ги научим защо не трябва да бъдат наши врагове.

From Space е family-friendy shooter, който идва в Steam, Stadia и Nintendo Switch и ни е предоставен от умните глави в Curve Games и Triangle Studios. Тази научна фантастика ще предостави на играчите да се изправят срещу нашествие от розови извънземни в соло и кооперативна битка. From Space е направена така, че играчи от всички възрасти могат да се включат.

Можете да играете From Space соло и пак да се забавлявате, но това заглавие ви насърчава да вземете приятели със себе си за пътуването. Можете да играете с до 3-ма приятели. Това дава още три причини, поради които извънземните ще имат наистина лош ден като ви видят.

Няма да се справите с множеството розови вредители с едно обикновено базово оръжие. Тук ви е дадена наистина превъзходна огнева мощ, с която да играете, включително всичко от ракетни установки и пушки до огнехвъргачки. Ще има много извънземни по пътя ви, така че защо не отидете една стъпка по-напред и не вземете с вас няколко подли устройства? Ще можете да взривите нашествениците на парчета с гранати и мини. Ако искате да бъдете малко по-тактични, бодливата тел и картечните кули са много добра комбинация. По какъвто и начин да оборудвате героя си ще ви е много забавно.

Ще имате широк набор от герои, от които да избирате, така че не очаквайте играта да ви омръзне. Всеки от тези героични типове идва със собствени уникални способности и оръжия, така че ще можете да намерите стил на игра, който е перфектен за вас, и да измислите нови и интересни начини да направите извънземните на прах. Също така можете да добавяте и специални сили и умения към героите ви.

Ramco de Rooij, основател и главен изпълнителен директор на Triangle Studios, каза: „Тук, в студията, ние се стремим да създаваме игри, които са забавни за всички, независимо от възрастта или нивото на умения, и вярваме, че странните, забавни и безгрижни сценарии създават преживявания, които остават за винаги.“   Лично на мен тази игра страшно ми хареса и много ми напомня на Luigi’s Mansion, която е една от най-успешните игри на нинтендо. From Space получава оценка 5.5/6 от PcMania и я препоръзвам горещо на група приятели, които се чудят какво да играят заедно.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x