AGON by AOC с нов “спортен” монитор

 since 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Tech | 0 Comments | 23 окт. 2022

Всеки обикновен човек би се запитал какво би могло да бъде спортното в един монитор. В края на краищата не е кола, за да има аеродиманичен дизайн. “Спортният” монитор изглежда много подобно на повечето монитори на пазара и за непрофесионалния поглед би било трудно да го отличи от останалите. За сметка на това геймърите знаят що е то е-спорт и какво огромно значение има качественият монитор за електронните спортисти.

С грижа за запалените е-спортисти, който обаче търсят качествен монитор, който обаче няма да ги принуди да счупят касичките с детските си спестявания, от AGON by AOC представиха новия AOC GAMING 25G3ZM/BK – 24,5 инчов плосък монитор, предназначен специално за е-спортове. Устройството предлага честота на опресняване 240 Hz, 1 ms GtG и 0.5 ms MPRT време за реакция и контраст от 3000:1 и 16,7 милиона цвята. При FullHD резолюция мониторът дава остри изображения с наситеност от 90 PPI.

Мониторът предлага и много възможности за ергономични настройки – завъртане на 90 градуса за портретен изглед, накланяне, избор на височина до 130 мм и други. Стойката е компактна с отвор за прекарване на кабелите, а безрамковият дизайн позволява лесно създаване на мултимониторни конфигурации.

Както вече споменахме в началото – AOC GAMING 25G3ZM/BK няма да ви накара да се разделите с голяма част ос пестяванията си. Мониторът е наличен от този месец на цена от 469 лв. с ДДС.

Прочетете още нещо

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x